Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Wat te doen aan slechte broze nagels?

Het is erg belangrijk dat je er een gezonde leefstijl op na houdt. Haren, huid en nagels zijn het stiefkindje van ons. Zij worden als eerst gekort. Daarom krijg je broze nagels als je gezondheid achteruit gaat. Ook bij stress en minder vitamine D gaan deze factoren achteruit. 

De nagel begint met groeien bij de nagelriem, hier hoor je het halve maantje/Lunula te zien als de nagelriem op de juiste plek zit.

Wat te doen aan slechte broze nagels?

Op het linkse plaatje zie je dat het leven rond de nagel loopt. Het nagelbed. Het is dus van belang dat de nagelriemen goed verzorgt worden. dat kan met een goed voedende nagel(riem)olie. Bij dagelijks gebruik ga je de nagels voorzien van de juiste bouwstoffen die ze te kort komen. Ook zorgt het voor extra hydratatie van de nagelplaat. Verder is het belangrijk regelmatig de nagelriemen op te duwen met bijvoorbeeld een bokkenpootje. Let wel op dat de nagels goed schoon zijn en je met schone producten werkt. Anders is de kans groot dat je viezigheid onder de nagelriemen duwt en zo infecties gaat veroorzaken. 

Dan is het nog er belangrijk de nagels niet te bijten of te knippen maar te vijlen.

Ook het bij suppleren met een Nutriceutical kan helpen. Hierdoor voeg je extra gezonde bouwstoffen op waardoor de nagels gezonder worden. 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1