Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Wat te doen bij zweetvoeten? 

Vaak merk je vooral in de zomer of bij het dragen van schoenen zonder sokken dat je zweetvoeten krijgt. Uiteraard is het logisch dat het komt omdat het of erg warm is of het schoeisel niet adement werkt. Hierdoor wordt de voet afgesloten en gaat deze zweten. Het kan ook met bepaalde bacteriën te maken hebben, die ervoor zorgen dat je sneller gaat zweten. De groei van de bacteriën is wat je ruikt. 

Het  is een bekende penetrante lucht die iedereen wel herkent. En zolang jij je schoenen aan hebt is het geen probleem, maar als je ze eenmaal uitdoet trekt de geur/stank niet zomaar weg. Je voeten extra vaak wassen of talkpoeder in de schoenen of op de voeten werken vaak niet. Waarom niet? Omdat je de baliëre van de huid snel beschadigd bij het steeds weer wassen met zeep. 

Wel zou je het 2x daags goed kunnen wassen of in een voetenbad kunnen weken met het Courtin Voetbad. Dit is namelijk een intense reiniger die tegelijk ook de voeten laat ontspannen. Het is op basis van TeaTree wat de bacteriën op de huid dood zonder de huid uit balans te brengen. Daarbij kan je voor het aantrekken van de schoenen ook de Courtin Voet Deodorant in de schoenen en op de voeten sprayen. Deze zorgen ervoor dat de zweetvoeten lucht wordt opgenomen en deze zich op de voeten niet zo snel ontwikkeld. Je kunt dit meerdere malen per dag gebruiken. 

Zo kun je gerust de schoenen uittrekken als je ergens binnenkomt, zonder een nare zweetvoeten geur te verspreiden. 

courtin voetendeo zweetvoeten 

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1