Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Wat is exfolieren?

Het is een manier om dode huidcellen te verwijderen. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook de scrub, lysing en peeling. Maar er is meer. Er zijn namelijk ook ingrediënten die dit proces op een andere manier activeren. Zo heb je bijvoorbeeld Glycolzuur en Salicylzuur. Deze verwijderen op een milde wijze dode huidcellen en zo voorkom je beschadigingen door bijvoorbeeld een scrub.

De Glycolzuur is bijvoorbeeld geschikt voor de oudere huid en de huid met zonschade. De Glycolzuur vindt je bijvoorbeeld in de productlijn van IMAGE Skincare Ageless lijn. Het gebruik dien je wel op te bouwen en alleen op het advies van een specialist te gebruiken. 

Ook heb je Salicylzuur welke te gebruiken is bij de vettere huid, onzuivere huid, acne en de huid met grovere poriën. Deze vindt je in de IMAGE Skincare Clear Cell lijn. Deze producten onttrekken wel talg uit de huid en dient op advies gebruikt te worden. Salicylzuur werkt ook ontstekingremmend wat erg prettig is bij bijvoorbeeld Acne. Het heeft dus een uitdrogende werking waardoor extra hydrateren wel wordt aangeraden. LET OP! Ben je allergisch voor aspirine gebruik dan geen salicylzuur. 

Er zijn uiteraard ook andere manieren om de huid te exfoliëren. Vindt jij bijvoorbeeld dat je huid erg dof is of juist snel glimt? Voeg dan dagelijks de IMAGE skincare Iluma Intense Lightning Exfoliating powder toe aan je reiniger. Deze onttrekt talg uit de huid en verwijdert afvalstoffen. Zo ziet de huid er direct fris uit. De poeder bevat kokosnootmelkpoeder welke de huid op milde manier scrubt. Deze mag dus dagelijks gebruikt worden. Puur of door de reiniger heen. 

Gebruik jij liever een exfoliërend masker kies dan voor het Ageless Total Resurfacing masque die voor iedere huid geschikt is of het Clear Cell Clarifying Masque voor de acnehuid en de onzuivere huid.  

Ageless exfoliëren

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1