Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Waarvoor moet ik een serum gebruiken?

Een serum is een toevoeging op jouw skindiet. Je kan namelijk een heel mooi huiddieet hebben, maar je huid is niet altijd hetzelfde. Neem bijvoorbeeld de winter, dan heeft de huid extra veel behoefte aan hydratatie en in de zomer heb je meer behoefte aan anti-oxydanten en vitaminen. Nu kan je iedere keer je huiddieet aanpassen, maar je hebt niet altijd behoefte aan extra hydratatie of anti-oxydanten. Je kan bijvoorbeeld in de ochtend tevreden zijn met jouw producten, maar in de avond bijvoorbeeld niet. Daarvoor kun je dus een serum toevoegen. 

Dit is een hoogwaardig product, wat een druppeltje kan zijn of een soort dunne crème. De crème variant doe je bijvoorbeeld puur op de huid en de druppel kan ook puur, maar is lekkerder om toe te voegen aan jouw dag- of nachtcrème. Zo kan je dus naar behoefte extra werkstoffen aan de huid geven. 

Maar waar moet je nu uit kiezen? 

De druppel varianten zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld de vettere of onzuivere huid en als extra toevoeging op een mooi huidregime. De crème varianten kan je voor de crème doen en bij een vollere huid als nachtproduct.

Het isltijd de vraag wat wil je met de huid bereiken en welke producten heb jij. Wat vindt jij prettig in gebruik en wat is belangrijk. Daarom geven wij aan iedereen een persoonlijk advies en starten we meestal zonder serum. Pas als je gewent bent aan de cosmeceuticals en IMAGE skincare en soms zelfs het verzorgen van de huid met regelmaat, voegen wij een dit extra toe. 

Stuur dus gerust een mail of kijk rond op de site. Als je in de zoekbalk 'serum' invult zal je alle serums te zien krijgen. 

IMAGEskincare ormedic balancing anti oxidant serum 

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1