Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Moet ik mijn make-up iedere avond verwijderen?

Het verbaast mij dat ik deze vraag regelmatig krijg. Het antwoord is dan ook kort en simpel, JA!

Ja je moet iedere avond je make-up verwijderen. Als het gaat om mascara is het erg belangrijk dat te doen om je wimpers gezond te houden en te laten herstellen na een dag omhult te zijn geweest met mascara. Zeker als je waterproof mascara gebruikt. Dat is zo ie zo erg slecht voor de wimpers, maar moet zeker verwijderd worden. 

Ook beland make up in je slaap op je kussen en onder je ogen. Dat is weer erg slecht voor je huid. Draag je foundation dan moet dit ook zeker 2x gereinigd te worden alvorens je er iets anders als een nachtcrème o.i.d. opsmeert. Waarom 2x? Omdat je na 1x alleen het oppervlak gereinigd hebt en niet de poriën. De Ormedic Cleanser van IMAGE skincare is een 3 in 1 reiniger die reinigt, herstelt en voedt. Daarbij adviseer ik maskersponsjes te gebruiken om zo zeker te zijn dat alle make up en overige onzuiverheden van de huid verwijdert worden. Deze kan je 2 dagen uitspoelen en vervolgens mee wassen bij de handdoeken (in een waszakje). Als eerste stap adviseer ik de reinigingsdoekjes van IMAGE skincare de I Beauty Flawless Facial Wipes te gebruiken. Deze verwijderen zelfs waterproof make-up geweldig. Deze bevatten geen alcohol, parfum of minerale oliën waardoor er een hele geringe kans op irritatie is. Daarna kun je dus starten met het reinigen van je gelaat

Het verwijderen van make-up is dus echt iets wat moet ongeacht de tijd. Het reinigen is dan ook erg belangrijk voor de kwaliteit van de wimpers. Uit ervaring weet ik dat mensen die het niet doen hele slecht wimpers hebben die ook vaak alle kanten op staan. 

Reden genoeg om het dus gewoon iedere avond te doen.

Moet ik iedere avond mijn make-up verwijderen?

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1