Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Het zelf uitknijpen van puistjes of acne is niet verstandig. Het gebeurt namelijk vaak te hard en onhygiënisch, waardoor de problemen alleen maar groter worden.

Je moet het zo zien dat een puist of acneontsteking een soort ballonnetje in de huid is. Door verkeerd of te hard drukken in de huid kan deze scheuren aan de binnenkant. Het probleem daaran is dan weer dat de puistjes/ontstekingen zich verspreiden via de huid. Zo wordt het dus steeds erger. Ook zijn ze soms gesloten aan het oppervlak waardoor het eigenlijk sterriel ingeprikt dient te worden op de juiste wijze en zo geledigd dient te worden en weer gedesinfecteerd. 

Professionals weten hoe ze moeten inprikken, hoe ze moeten uitdrukken en wanneer je moet stoppen/hij volledig leeg is. Ook de nabehandeling is erg belangrijk en de voorbehandeling. Dit is dan ook de reden dat je het niet zelf moet doen. Ik adviseer zelfs dit echt alleen te laten doen door een Acnespecialist of een Huidtherapeut. Deze zijn speciaal opgeleid hiervoor en helaas zit dit niet in de reguliere opleiding voor schoonheidsspecialisten. Op de website van de Anbos of van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten kunt u de juiste specialisten vinden.

Natuurlijk is alleen het uitdrukken niet de oplossing. Het moet verholpen worden. Hiervoor is het advies van de juiste voeding en de juiste thuisverzorging een aanrader. Vermijd make-up of gebruik alleen medische foundation en reinig 2x per dag grondig de huid.

Ook adviseren wij altijd het toevoegen van extra Omega 3 aan het dagelijkse dieet. Dit remt namelijk ontstekingen. 

Mocht je persoonlijk advies willen kunt je ons altijd een mail met foto van de schone huid sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1