Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Gezonde wimpers zijn erg belangrijk

De reiniging van de wimpers is ENORM belangrijk. Het moet op een milde manier gebeuren met een product speciaal gemaakt voor het verwijderen van oogmake-up. Doe dit op vochtige wattenschijfjes en leg ze even op de ogen. Zo krijgen ze de kans de make-up los te weken. Daarna wrijf je zachtjes van je wenkbrauwen richting je wangen. Met een licht draaiende beweging verwijder je zachtjes de mascara. Nooit horizontaal of hard wrijven. Het reinigen doe je voor je naar bed gaat. Ga nooit met make-up op naar bed. Dit zorgt ervoor dat je huid 5x sneller veroudert. Na het reinigen kun je een goed wimperserum aanbrengen.

Een goed wimperserum, wat is dat?

Sowieso is een goed serum zonder parfum of andere overbodige toevoegingen, ook zonder medicijn. Het klinkt gek, maar het zit er toch echt vaak in. Bimatoprost bijvoorbeeld, dat is een medicijn bij glaucoom. Het verkleurt bijvoorbeeld de iris naar bruin, je kan pigmentvlekken op de oogleden krijgen, of het kan irriteren en ontsteken. Check de ingrediënten en bekijk wat ze doen. Je moet een wimperserum de tijd geven voor je resultaat ziet, soms wel 3 maanden.

Ik werk bij wimperextensions graag met;

  • Misencil Le Serum. Deze is speciaal gemaakt voor het gebruik bij wimperextensions. Bevat onder andere Aloe Vera, een bacteriedodend en bacterieremmend ingrediënt, vitamine B5, hydraterend, appel stamcellen en Redensyl wat zorgt voor het toenemen van de haargroei.
  • IMAGE skincare I beauty serum. Stimuleert de haarwortel en helpt het herstellen van beschadigde haartjes. Bevat ook peptides die de haren doen groeien. Verminderen van de productie van DHT (dihydrotestosterone) Dit is het hormoon dat zorgt voor de erfelijke haaruitval. Het brengt de bloedspiegel op orde, wat kan zorgen voor nieuwe haargroei en de haarwortel wordt versterkt en verankert.

 

Tot slot! Wil jij van jezelf mooie wimpers?

  • Zorg dan dat je niet of nauwelijks gebruik maakt van waterproofmascara.
  • Reinig iedere avond je ogen en verwijder alle oogmake-up op een milde manier met een product ontwikkeld hiervoor.
  • Maak gebruik van een wimperserum om de wimpers gezond te houden/krijgen
  • Gebruik VOOR de mascara een wimperkruller om de wimpers voller en langer te laten lijken.

Heb je wimperextensions, pluk er niet aan, maar ze dagelijks schoon met een speciale reiniging foam voor extensions en gebruik een serum om de wimpers sterk en gezond te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1