Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

De vraag hoevaak je een masker moet aanbrengen is natuurlijk ook afhankelijk van de reden waarom. Er zijn natuurlijk meerdere redenen zoals, het kalmeren van de huid na een behandeling, het hydrateren van de huid bij (extreme) droogheid, het verminderen van onzuiverheden, het extra voeden van de huid, in conditie houden etc.

Dat is dan ook de eerste vraag die ik stel als ik deze vraag krijg. Waarvoor wilt u een masker gebruik? Algemeen is het namelijk voor iedereen erg goed wekelijks een masker aan te brengen op een goed gereinigde huid. Maar wil je echt iets bereiken met een masker, behalve een goede conditie, adviseer ik 2 tot 3 keer per week een masker aan te brengen. 

Het geschikte masker voor Acne: het IMAGE skincare Clarifying Masque te gebruik om de huid te hydrateren, ontstekingen te remmen en vooral onzuiverheden te verwijderen. 

Het geschikte masker voor Rosacea en de droge huid: kies voor het IMAGE skincare Vital C masker om de huid intesief te voeden en de roodheid tegen te gaan. Het IMAGE skincare I-Mask biomoleculair hydrating fleecemasker welke direct verkoeld en hele hoogwaardige ingrediënten in vulkanisch water bevatten. 

De beste maskers met een anti-ageing werking zijn: Hievoor kan je kiezen voor een hoogwaardig fleese masker van IMAGE skincare I-Mask Biomoleculair anti-age masker die de huid direct een gezonde gloed geeft en zo een jeugdige uitstraling direct na het masker. 

Kalmerend masker: Hiervoor adviseer ik het IMAGE skincare Ormedic Balancing gelmasker. Ook heerlijk in de zomer na te veel bloodstelling in de zon of een warme huid door de temperatuur.  

Thuispeeling: dit is ook een van de mogelijkheden. Deze kan ook zeker 1-3x per week gedaan worden. Wij hebben hier ook een vlog over gemaakt. Wil je deze kijken? Klik dan op de volgende link https://youtu.be/HmizOYz9wSw

 

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1