Overzicht van uw bestelling

De winkelwagen is leeg

Helpt tea tree bij een kalk/schimmelnagel?

Er zijn veel meningen of het wel of niet kunnen behandelen van een kalknagel ook wel schimmelnagel. Maar wat is nu echt waar?

Wij zijn er door de jaren achter gekomen dat het echt heel erg moeilijk is om een schimmel te behandelen. Allereerst is de vraag, Welke schimmel is het? Niemand kijkt ernaar en gaat maar gewoon behandelen met tegenwoordig zelfs medicatie via de huisarts. Deze zijn erg heftig en slecht voor je lichaam. Je nieren en lever moeten dit allemaal verwerken en opvangen, om nog niet te spreken over de weerstand van je lichaam/darmen. 

Wij behandelen de schimmelnagel in de salon door hem te verdunnen waar mogelijk en de cliënt thuis de Courtin teatree olie 100% te gebruiken. Dit dient iedere dag te gebeuren, met op iedere nagel een nieuw wattenstokje. Ook mag het stokje niet nogmaals in het flesje gestopt worden. 

Het milieu van de nagel wordt zo oninteressant voor de schimmel dat deze langzaam aan geëlimineerd wordt. Dit duurt heel lang en je dient dan ook een lange adem te hebben. Het is heel makkelijk en zo gedaan, maar 1 dag overslaan betekend terug bij af. Een schimmel remmen lukt wel, maar hij is heel sterk en groeit dan ook weer heel snel als hij even de kans krijgt.

Verder is het belangrijk iedere dag schone sokken te dragen en bij twijfel meerdere nagels naast de schimmelnagel mee te behandelen. Verder adviseren wij een Probioticakuur te nemen van 30 dagen om de weerstand van je lichaam optimaal te hebben en zo zeker te zijn dat je lichaam het niet van binnenuit aanwakkert. 

Ook de weerstand van de voeten dien je hoog te houden. Hiervoor adviseren wij de producten van courtin te gebruiken bij de dagelijkse verzorging van de voeten.

courtin voetverzorging schimmelnagel kalknagel

Aanmelden nieuwsbrief
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Levering binnen 1-3 werkdagen!

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL) € 50,- (BELG)

Salon Noordwijk

Sense 4 Beauty & Feet

Achterzeeweg 12

2201 EK Noordwijk

SkincareSpecialist.nl

AnbosHome

Kamer van koophandel 27334714

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Gevestigd in Nederland

1